Tuesday, December 21, 2021

Uppsats om legalisering av marijuana

Uppsats om legalisering av marijuana



Inget skitsnack!! Kriget mot drogerna är ett krig mot friheten. Medicinsk användning av marijuana Ökad användning av medicinsk marijuana Efter att ha tittat på de olika områden där medicinsk marijuana har tagits i bruk och de olika former som marijuana administreras i, uppsats om legalisering av marijuana, det är också viktigt att notera de olika utmaningarna som följer med det. Därför, om du behöver någon form av skrivhjälp, tveka inte att kontakta oss som vi uppsats om legalisering av marijuana de flitigaste författarna att arbeta med din kommenterade bibliografi. Skapa en statlig licensiering […].





Forskningsdokument om legalisering av marijuana



Legalisering av marijuana Marijuana, uppsats om legalisering av marijuana, även känd som marihuana, är en drog som tas från Cannabis sativa, uppsats om legalisering av marijuana, en hampaväxt. Det är en av de mest använda och populära drogerna i världen tillsammans med koffein, nikotin och alkohol. Amerikas förenta stater är en av världens ledande producenter av marijuana där det i allmänhet röks och kallas även for weed eller reefer av uppsats om legalisering av marijuana medborgare "marijuana". Marijuana har varit känt för att sänka testosteronnivåerna och antalet spermier hos män och höja testosteronnivåerna hos kvinnor.


Det har en skadlig effekt på fostret hos de gravida kvinnorna och resulterar följaktligen i dålig utveckling av barnet. Bevis har bevisat marijuanas inverkan på tonåringars normala mognad. Det visar sig också påverka korttidsminnet och den intellektuella kapaciteten hos användarna. Intensiva användare av marijuana får ofta lungskador och dess tunga... Referenser Cooper, M. Krig mot droger. Uppsats om legalisering av marijuana Forskare, 3, The Future of Marijuana i USA. Oregon Law Review, 91, pdf "Det är dags att avsluta kriget mot droger. Marijuana bör inte legaliseras Fysiska hälsoproblem Enligt ett dokument från Harvard University Law School skulle det vara "...felaktigt att dra slutsatsen att eftersom kemikalierna i marijuana har visat sig utgöra färre faror..." än kokain, heroin, uppsats om legalisering av marijuana, alkohol och tobak, att fritidsanvändning av marijuana "är säker" Harvard.


Faktum är att även om många stater tillåter användningen av cannabis för medicinska ändamål för aids-sjuka och för dem som upplever skadliga biverkningar från cancerkemoterapi och glaukommarijuana har "potentiellt farliga biverkningar" Harvard. Dessa "farliga [fysiska] biverkningar" inkluderar: en skada på celler i bronkialgångarna som kan orsaka kronisk bronkit; b en minskning av förmågan hos kroppens immunceller att "bekämpa svampar, bakterier och tumörceller"; c möjligheten att få "lunginfektioner och luftvägscancer"; och d eftersom en joint av kraftfull cannabis har "fyra gånger mer tjära än en cigarett,"...


Verk som citeras Bernstein, Douglas A. Independence, KY: Cengage Learning. Varför vi inte borde legalisera Uppsats om legalisering av marijuana. Narkotikatillsynsmyndigheten. DEA:s ståndpunkt om marijuana. Marijuana Medical Marijuana: Samspelet mellan statlig och federal lag Kriminaliseringens historia Aktuellt om narkotikapolitiska frågor Uppsats om legalisering av marijuana juridisk status för medicinsk marijuana i USA är något av en paradox. Å ena sidan har den federala regeringen lagt ett förbud mot drogen utan undantag. Å andra sidan har över en tredjedel av staterna som legaliserar odling, distribution och konsumtion av drogen för medicinska ändamål. Som uppsats om legalisering av marijuana, användningen av medicinsk marijuana är en aktivitet som samtidigt är förbjuden av den federala regeringen och uppmuntras av delstatsregeringar genom deras system för reglering och beskattning.


Denna analys kommer att ge en ny översikt över denna oöverträffade oklara laglighetszon där en aktivitet är laglig och olaglig beroende på den auktoritetsfråga som en forskare i ämnet har ansett som "en av de viktigaste federalismtvisterna i ... Verk Citerad AMA. Historia om American Medical Association AMA och Marijuana. Hämtad från ProCon. Är marijuana lika säker som - eller säkrare än - alkohol? En kort historia om drogkriget. Medicinsk marijuana: Supremacy-klausulen, federalism och samspelet mellan statliga och federala lagar. Men någon som sitter i sitt eget hem och röker marijuana för nöjes skull är en viktig användning i sig och en som inte bör ignoreras. Människor ska inte få veta vad de borde och inte bör njuta av; även om marijuana är ett "guilty pleasure" bör människor ges möjlighet att njuta av drogen.


Dessutom har marijuana värde för att förbättra visuella och musikaliska upplevelser, och är nära knuten till vissa musikgenrer som reggaemusik. Marijuana är till och med av värde i vissa, om än sällsynta religioner. Enligt doktrinen uppsats om legalisering av marijuana den etiopiska zions koptiska kyrkan, en kristen religion, "Örtmarijuana är en gudomlig skapelse från världens begynnelse" den etiopiska zions koptiska kyrkan. Från…, uppsats om legalisering av marijuana. Verk Citerade Gettman, John. Fall Hedman, Leighann, uppsats om legalisering av marijuana. Hjälpsam eller skadlig? Dalhouse universitet. Industriell marijuana. Sedan medicinska myndigheter inklusive redaktören för New England Journal of Medicine och National Academy of Sciences har dokumenterat marijuanas unika förmåga att lindra både svårbehandlad smärta och illamående.


Förutom ackumulering av kostnader i samband med brottsbekämpning, förbud mot marijuana, uppsats om legalisering av marijuana, liksom förbudet mot alkohol, ger trovärdighet åt en enorm underjordisk ekonomi. Den svarta marknadens handel med marijuana tar bort potentiell skatt... Anförda verk svar på vanliga frågor om marijuanaanvändning. htm Beatty, Phillip, Holman, Barry och Schiraldi, Vincent. Schaeffer Library of Drug Policy. htm Kostnader för marijuanaförbud: ekonomisk analys. En annan studie visade att "marijuanaanvändning är förknippad med betydande kliniska uppsats om legalisering av marijuana inklusive kognitiva funktionsnedsättningar, dåliga skolprestationer och risk för att utveckla missbruk eller beroende" Hopfer, Stallings, Hewitt, Crowley, p.


Samhället skulle vara mycket bättre betjänt av att lära dessa individer fallgroparna med att röka marijuana ur både ett kort- och långsiktigt perspektiv. De effekter som läkemedlet har på individuellt tänkande, minne och uppmärksamhet är inte av godartad karaktär. Ett ställe att börja denna utbildning skulle vara med föräldrar och familjer till riskpersoner. Eftersom "ungdomar sällan söker behandling på egen hand utan istället förs till behandling av sina föräldrar" kanske tidigare utbildning inriktad på unga par kommer att ge dem den information de behöver när deras barn mognar för att känna igen tecken på marijuanaanvändning.


Eftersom unga människor verkar vara mest sårbara för de långsiktiga effekterna av marijuana kan det också vara... Referenser Budney, a. htmÖppnas 1 september, Dennis ML, Godley SH, Titus JCCo-förekommande psykiatriska problem bland ungdomar: variationer efter behandling, uppsats om legalisering av marijuana, vårdnivå och kön. pdf, 1 september, För det andra, eftersom lagen inte gör skillnad mellan hampa och marijuana, tror jag att legaliseringen av marijuana skulle ge en stor industriell och jordbruksmöjlighet för hampabönder och tillverkare.


Om marijuana legaliseras kan pengar sparas eftersom produkten inte längre behöver importeras från främmande länder, hampa skulle bli en lönsam kassaskörd, uppsats om legalisering av marijuana, och det skulle kunna användas i mer industriella miljöer som anges ovan. Jag tror att de miljarder dollar som potentiellt skulle kunna sparas genom att legalisera marijuana bör användas för att reglera produktionen och distributionen av marijuana och hampa för att generera mer intäkter och säkerställa att allmänheten, som fortsätter att använda marijuana i en ökande takt trots sin nuvarande olaglighet, är skyddad och medveten om... Referenser Bates, S. De ekonomiska konsekvenserna av legalisering av marijuana i Alaska. pdf Miron, J. De budgetmässiga konsekvenserna av legalisering av marijuana i Massachusetts. Den budgetmässiga effekten av att upphöra med narkotikaförbudet.


Cato-institutet. pdf Office of National Drug Policy. Faktablad om legalisering av marijuana, uppsats om legalisering av marijuana. Forskningen är preliminär och involverad uppsats om legalisering av marijuana THC i motsats till marijuana men visar ändå några områden för framtida forskning om de biologiska fördelarna med drogens huvudsakliga psykoaktiva kemikalie. Flera liknande studier visar att marijuana och THC kan gynna hjärtat och cirkulationssystemet. Marijuana kan så småningom rekommenderas för att behandla hjärtsjukdomar och tillhörande problem Roth, citerad i Scienceeek. Dessutom kan marijuana gynna immunsystemet. Vissa studier visar en reglerande funktion av immunsystemet, men THC kan också orsaka immunsuppression på grund av dess effekt på syntesen av cytokiner Roth, citerad i Scienceeek.


Långvarig användning av marijuana kan eller inte uppsats om legalisering av marijuana farlig. Viss forskning avslöjar möjliga kognitiva dysfnktioner i samband med tung, långvarig användning. Till exempel, "hjärnavbildningsstudier av cannabisanvändare har visat förändrad funktion, blod... Arbetar Citerad American Council for Drug Education. htm Brumfiel, Geoff. Publicerad på BioEd Online. 13 okt, Hämtad nov. Marijuana borde legaliseras. Det finns inga vettiga argument för det pågående förbudet mot marijuana. Förbudet mot denna anläggning berövar regeringar potentiella skatteintäkter, avleder utgifter till fängelseindustrikomplexet, leder till rasistiska fängelser och bryter mot USA:s princip om personlig frihet. Motargumenten bottnar i rädsla, ignorerar bevis och påtvingar alla en grupp människors moral.


Det är dags att lämna det förflutna i det förflutna, med uppsats om legalisering av marijuana meningslös, rädslabaserad marijuanapolitik, uppsats om legalisering av marijuana, och börja använda våra hjärnor lite. Trovärdighet Det finns en enorm trovärdighetsklyfta mellan dem som är för att upphöra med förbudet och de som är för att upprätthålla det. De som är för att upphöra med förbudet har ofta liten ekonomisk insats, och de består av experter från uppsats om legalisering av marijuana brett utbud av discipliner, uppsats om legalisering av marijuana. En grupp brottsbekämpande tjänstemän -- LEAP -- har insett att upprätthållandet av detta förbud är en dålig användning av... Referenser Chaloupka, F.


Ersätter ungdomar alkohol och marijuana: Några ekonometriska bevis. Eastern Economic Journal. Dingfelder, S. Användningen av marijuana hos tonåringar ökar. American Psychological Association.





första generationens högskolestudentuppsats



Åtkomst 7 januari exempeluppsats om legalisering av cannabis. November Åtkomst 7 januari, Hämtad 7 januari, com, nov Gratis uppsatsexempel - WowEssays. Publicerad 12 nov, Dela med vänner med:. Begäran om borttagning. BEGÄR BORTTAGNING. Färdiga uppsatser: Den här uppsatsen är skapad av en författare med ID Om du vill att din uppsats ska vara: Väl undersökt, faktagranskad och korrekt Original, färsk, baserad på aktuella data Välskriven och oklanderligt formaterad. Anställ denna författare. Beräkna pris och beställ en uppsats. Akademisk nivå High school College University PhD. Deadline 3 timmar 6 timmar 12 timmar 24 timmar 2 dagar 3 dagar 7 dagar 14 dagar 20 dagar.


Beställ nu. Skicka in dina gamla papper till vår uppsatsdatabas och hjälp medstudenter att lära av exempel. Detta är din chans att betala framåt! Skicka in ditt papper. Kan inte hitta ett gratisprov som matchar dina krav? Prenumerera på WowEssays Premium och få tillgång till över 1 MILJON högkvalitativa nedladdningsbara prover FÅ TILLGÅNG NU. Våra tjänster. Uppsatsförfattare Köp högskoleuppsatser Online Högskoleuppsats Hjälp online Köp forskningsuppsatser Skriv min terminsuppsats Forskningsuppsats till salu Fallstudie Skrivhjälp Köp en uppsats online Betala för uppsatser Skriv en fallstudie åt mig Köp uppdrag Onlinekurser Hjälp online Redan skrivna uppsatser Köp förskrivna Uppsatser Redigera mitt papper för mig Anpassad avhandling Avhandlingshjälp Onlineuppsatsförfattare Talförfattare att hyra MBA uppsatsförfattare Köp kurser online Visa alla.


Relaterade uppsatser. Gratis uppsats om utlämning av Manuel Noriega. Bra essä om att diskutera Kasky V. Bra rekrytering och urval av anställda Forskningspapper Exempel. Politik: Igår, idag och imorgon Exempel på kritiska tänkande. Personlighetsegenskaper och kriminellt beteende. Bra forskningsrapport om depression. Gratis Är mobiltelefoner beroendeframkallande? Verkligheten är ett djupgående ja-uppsatsexempel. Processkarta Research Papers Exempel. Exempel på forskningsrapport om skäl till företagsnedläggningar. Uppsats om problemsituationer som påverkar kunden. Exempel på arbetsstyrka, planering, rekrytering och urval. Gratis prov på HIV-virus. Exempel på kriminalvårdsuppsatser.


Exempel på transnationell organiserad brottslighet i Sydostasien Uppsats. Exempel på diskussionsuppsats om undantagsregel. Forskningspapper om övergrepp mot barn. Gratis ST. Elizabeth Of Hungary School Handbook: Research Paper Exempel. Statistiskt tänkande i vårduppsatsprover. Exempel på uppsats om risker för drogmissbruk och gängmedlemskap hos ungdomar. Relaterade ämnen Droger Uppsats Regering Uppsats Sociologi Uppsats Sociala frågor Uppsats Graviditet Uppsats Psykologi Uppsats Kvinnor Uppsats Utbildning Uppsats Abort Uppsats Politik Uppsats Arbetsplats Uppsats Internet Uppsats Sexuella övergrepp Uppsats Handikapp Uppsats Barn Uppsats Störningar Uppsats Stress Uppsats Alkoholism Uppsats Tonåringar Uppsats Samhälle Uppsats Utveckling Uppsats Human Resource Management Valuppsats Childhood Essay VISA alla.


Typer av högskoleuppsatser. Drugs College Uppsatser Juridik College Uppsatser Skatter College Uppsatser Medicin College Uppsatser Crime College Uppsatser Cannabis College Uppsatser Enforcement College Uppsatser Criminal Justice College Uppsatser Policy College Uppsatser Law Enforcement College Uppsatser Time College Uppsatser Inkomstskatt College Uppsatser Business College Uppsatser Amendment College Uppsatser USA College Uppsatser USA College Uppsatser Högskoleuppsatser Substans Högskoleuppsatser Journal Högskoleuppsatser Effekt Högskoleuppsatser Behandla högskoleuppsatser Förebyggande högskoleuppsatser Implementera högskoleuppsatser Avdrag Högskoleuppsatser Cancer Collegeuppsatser VISA alla. Populära ämnen i en ros för Emily Abort Djurens rättigheter Djurförsök Artificiell intelligens Beowulf Black Lives Matter Kroppsspråk Mobbning Catcher In The Rye Barnmisshandel Inbördeskriget Kognitiv psykologi Konspirationsteori Covid Dödsstraff Depression Våld i hemmet Dödshjälp Könsroller Global uppvärmning Inklusive Vapenkontroll Hamlet Förintelsen Utbildning Isolering Flugornas herre Macbeth Marijuana Minimilön Fetma hos möss och män Onlineidentitet Organisationsbeteende Othello Pandemi Polis Brutalitet Rasism Romeo och Julia Sociala frågor Hållbarhet The Great Gatsby The Truman Show Den gula tapeten To Kill A Mockingbird Vietnamkriget Andra världskriget.


Anpassad skrift. Premium-databas. E-post Vänligen ange en giltig e-postadress. Matchar inte något konto. Registrera dig för ett konto. glömt ditt lösenord? eller använd ditt sociala mediekonto. Facebook Google. Har inget konto? Internt serverfel. Vänligen försök igen senare. E-post Vänligen ange din e-postadress. Avbryt Skicka. Nytt lösenord. Bekräfta nytt lösenord. lösenord uppdaterat! FÅ WOWESSAYS PREMIUM! Legaliseringen av marijuana är ett hett ämne nu för tiden. Marijuana har legaliserats i många olika stater. Colorado legaliserade marijuana för rekreationsbruk i Sedan dess har Texas pratat om att legalisera det också. Även om legaliseringen av marijuana har väckt en hel del kontroverser över nationen, tror jag att […].


Legalisering av marijuanaanvändning sprider sig över hela landets stater. Det finns många människor som vill göra fritidsmarijuana lagligt i delstaten Texas. Vissa motståndare till att hålla marijuana kriminaliserat hävdar att det skulle minska alkohol- och tobakskonsumtionen, göra människor passiva och fredliga och att det hjälper dem som är i […]. Förslag ett är att tillåta individer 21 år och äldre att köpa, äga och använda marijuana och marijuana-infunderade matvaror och odla upp till 12 marijuanaplantor för personlig konsumtion. Inför en uns-gräns för marijuana som förvaras i bostäder och kräver att beloppen överstiger 2. Skapa en statlig licensiering […]. Marijuana är också känd som ogräs eller potten är mycket gammal.


Läkemedlet dateras tillbaka till Asien i f.Kr. Däremot använde de inte marijuanaplantan för att bli höga, de använde den som en helande faktor. Marijuana var en bra sak fram till 1900-talet. Under s är när drogen verkligen blev ett problem. Människor började bli beroende och de flesta förlorade sina jobb på grund av det. Då skulle de behöva vända sig till småtjuvar för att komma på pengar för att köpa den. Inte långt efter att det blev olagligt på de flesta ställen. Även om medicinskt ogräs är lagligt i vissa stater, åsidosätter dock federala lagar alltid vanliga lagar eller stadslagar. Om du ertappas med gräs kan du åtalas för narkotika och kanske få tid i fängelse.


Detta gör dessa lagar mycket förvirrande i vissa stater i USA. Marijuana är också ett schema 1-drog som är på samma nivå som LSD och heroin och som inte kommer att förändras snart. Vissa människor hävdar att det inte har någon bevisad medicinsk fördel. Det finns en advokat som kämpar för legalisering av marijuana på fritiden för att han säger att det bara är för att bli hög. Det hindrade inte människor från att köpa, odla och använda det illegalt. Nu finns det ett problem i det nuvarande samhället och det har blivit lagligt igen i de flesta nordliga stater och framställningar i sydstater. När det gäller marijuana är det en av de snabbast växande industrierna i de norra delstaterna där det har blivit lagligt.


Majoriteten av USA stöder legalisering av ogräs. Undersökningar visar att det är seniorer från 55 år och uppåt som är emot. I åtta stater har gjort det lagligt. Nu finns det 29 stater där medicinsk marijuana är lagligt. Den främsta anledningen till att det har blivit lagligt är att använda en medicinsk marijuana. Att få marijuana på valsedeln för att röstas om är inte lätt som man kanske tror. Mississippi är inte helt emot marijuana det finns några lagar om det i böckerna. Den svarta marknaden för ogräs är fortfarande lika stor som de industrier som säljer ogräs. De flesta är fortfarande beroende av en kontakt än på en butik. Det finns dock inget fall där ogräs måste leda till en överdos där patienten dör.


Läkare har skrivit ut gräs för opioidberoende. Den medicinska marijuanaverksamheten har utökat sysselsättningen i de stater där det är lagligt. Marijuana har också sina egna skatter. Om Mississippi skulle legalisera marijuana skulle det bli billigare och därför skulle användningen av marijuana öka. Legaliseringen av ogräs skulle dock innebära stora investeringsmöjligheter men det är fortfarande olagligt på federal nivå. Om det blev lagligt på federal nivå skulle det vara en stor affär för hela U.S. Kanada har just nu titeln för det andra landet som fullständigt legaliserar ogräs för rekreationsbruk. Argumenten om legalisering av marijuana är väldigt förvirrande eftersom alla uppsatser om argumenten är väldigt partiska så det är svårt att förstå fakta utifrån åsikterna.


Men jag känner att på grund av vad jag tror på och hur jag har fostrats så anser jag inte att det borde legaliseras. Speciellt för fritidsbruk eftersom när folk börjar röka lagligt då de skulle kunna gå till jobb som är höga då de inte skulle ha tillräckligt med pengar. Detta skulle öka brottsligheten i Mississippi och det är det sista vi behöver. Folk driver på för legalisering av ogräs bara för att bli hög? Det är för att en det är medicinskt legaliserad så kommer det att finnas så många lögner och historier som berättas för läkare bara för att få gräs. Vet inte var jag ska börja?


Ge mig dina papperskrav så kopplar jag dig till en akademisk expert. Plagiatkontroll Gör kontrollen. Skrivhjälp Be om hjälp. Parafraseringsverktyg Parafrasera min uppsats. Uppsatsexempel. Uppsatsämnen. För- och nackdelar med att legalisera marijuana När vi först valde vårt ämne för våra presentationer hade jag en idé om vad vi skulle göra.

No comments:

Post a Comment